Du har ingen produkter i handlekurven.

REGENERER HUDEN DIN. REGENERER VÅR PLANET.

En Cosmos™-sertifisert økologisk hudpleie, øko-designet for å bevare hudens ungdom og bidra til beskyttelse av biologisk mangfold.

 

Med biofermenterte antioksidanter, studert i vår vitenskapelige hage i Davines Village, og dyrket i Italia i henhold til regenerativt jordbruk, er Sacred Nature-linjen CO2-negativ og støtter derfor å redusere klimaendringer.

ANTIOKSIDANTBESKYTTELSE FRA KLIMAUTfordringer

Overbefolkning og menneskelig forbruk eroderer naturressurser, reduserer biologisk mangfold og forårsaker klimaendringer. Dette resulterer i høy akkumulering av klimagasser i atmosfæren og uventede varme og kalde topper som
påvirker huden på daglig basis.

 

Huden er konstant målrettet av frie radikaler som truer balansen, og er avhengig av sine naturlige antioksidantforsvarssystem. På grunn av disse ytre angrepene er imidlertid ikke huden i stand til å gi effektiv beskyttelse, og setter ungdom og vitalitet på spill, noe som manifesterer seg i form av tørrhet eller overproduksjon av talg, matthet og aldringstegn.

Aktive Ingredienser

Scientific Garden Extract™ Et beskyttende og antialdringskompleks av tre biofermenterte antioksidantekstrakter fra hyllebær, granatepleskall og myrteblader fra regenerativt jordbruk.